• Voor België bel: +32 (0) 33 84 25 45
    Voor Nederland bel: +31 (0) 850 65 52 65

Voorwoord

Binnen zijn branche behoort Special Industrial Repair (SIR) tot een middelgroot bedrijf die zijn diensten al 30 jaar heeft bewezen op het gebied van betonsanering.

SIR is in België, Nederland en verder binnen Europa actief. Vooral in tunnels en ondergrondse bouwwerken heeft SIR zijn sporen verdiend. Ook elders in de wereld heeft SIR zijn diensten bewezen..

Betonsanering

Beton is als zichtbaar constructieonderdeel niet meer weg te denken uit onze architectuur. Maar beschadigd beton ontsiert vaak onze gebouwen, zorgt voor lekkages en kan zelfs de veiligheid van gebruikers bedreigen. 

Wanneer je niet tijdig ingrijpt met een structurele betonherstelling, breidt het probleem zich razendsnel uit. Dit leidt – naast het weinig fraaie uitzicht – op termijn onvermijdelijk tot stabiliteitsproblemen. Voor veilige en vakkundige betonherstellingen kunt u een beroep doen op SIR. 

Betonreparatie is het herstellen van beschadigingen of onvolkomenheden in het beton. Bij betonreparatie zijn meerdere methodieken mogelijk. SIR maakt hierbij onderscheidt in:

•  Betonherstel
•  Spuitbeton
•  Gelijmde bewapening

Bij de hierboven genoemde werkzaamheden moeten vaak vele handelingen plaats vinden. Denk aan slopen, stralen, behandeling of vervangen van betonstaal.

Al deze disciplines voor betonsanering worden door SIR gecoördineerd en uitgevoerd en dit met één aanspreekpunt.