• Voor BelgiĆ« bel: +32 (0) 33 84 25 45
    Voor Nederland bel: +31 (0) 850 65 52 65

Privacy policy

SIR draait om het uitwisselen van informatie tussen relaties. Het is ons daarbij alles aan gelegen dat de privacy van alle relaties volledig beschermd is. Persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorg beveiligd en afgeschermd.

Verkregen informatie wordt op geen enkele manier gedeeld met, of doorverkocht aan derden. Wel wordt deze informatie voor eigen gebruik door SIR bewaard ter verbetering van de eigen website.

Als relatie wordt de door u gedeelde informatie geheel niet gedeeld met andere partijen. SIR staat bedrijven niet toe te informeren naar de aangesloten relaties, en deelt zelf op geen enkele wijze de bedrijfsinformatie van de aangesloten relaties. De gedeelde informatie van relaties wordt enkel gebruikt voor administratieve verwerking.

Van bezoekers van SIR worden middels Google Analytics bezoekgegevens geregistreerd. Deze gegevens zijn anoniem en er vindt geen identificatie plaats. De bezoekgegevens worden enkel gebruikt om de website te verbeteren. Als er een actie op de website wordt ondernomen, te weten het aanvragen van offertes of het registreren als bedrijf, wordt er een IP-adres vastgelegd. Het IP-adres wordt enkel opgeslagen om misbruik van de website tegen te gaan. Er worden geen cookies aangemaakt bij het gebruik van SIR.

SIR heeft diverse uitgaande links naar andere websites geplaatst. SIR is op geen enkele manier verantwoordelijk of aansprakelijk voor het privacybeleid van andere websites.

SIR heeft het recht om het privacybeleid zonder aankondiging op ieder moment te wijzigen. Het is raadzaam om ons privacybeleid met enige regelmaat te controleren, indien u daar prijs op stelt.