• Voor België bel: +32 (0) 33 84 25 45   |   Voor Nederland bel: +31 (0) 850 65 52 65

Special Industrial Repair, SIR

Binnen zijn branche behoort Special Industrial Repair (SIR) tot een middelgroot bedrijf die zijn diensten al ruim 30 jaar heeft bewezen op het gebied van waterdichting en betonsanering. SIR is in België, Nederland en verder binnen Europa actief. Vooral in tunnels en ondergrondse bouwwerken heeft SIR zijn sporen verdiend. Ook elders in de wereld heeft SIR zijn diensten bewezen.

 

No-nonsense mentaliteit 

Kiezen voor SIR is kiezen voor een vakkundige, betrouwbare, professionele en degelijke dienstverlener waar service een begrip is. Door de platte organisatie met een no-nonsense bedrijfscultuur staat SIR dicht bij zijn klanten. Klantgericht opereren is doorgevoerd binnen de gehele organisatie van SIR. Een team van praktische specialisten, die hun waarde in de praktijk meer dan bewezen hebben, staan er altijd klaar voor. Geen uitdaging is SIR te veel en het gehele team denkt hier dan ook graag in mee.

Door het gebruik van hoogwaardig materieel en materiaal, gecertificeerde producten en de inzet van een gemotiveerd (meertalig) team kan het goede eindresultaat worden gewaarborgd.

 

Enkele kenmerken van SIR

  SIR denkt in oplossingen
  SIR haalt zijn kracht uit zijn know-how en zijn flexibiliteit
  SIR hecht waarde aan klantvriendelijke en adequate communicatie
  SIR staat garant voor volledige uitvoering van projecten binnen de gestelde termijnen
  SIR levert een eindresultaat met de meest gunstige prijs en kwaliteit verhouding
  SIR komt langs om gecompliceerde reparaties ter plekke te beoordelen
  SIR is 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar inzetbaar

 

Veiligheid en milieu

Veiligheid staat bij ons centraal. Veiligheid voor onze mensen, uw mensen en betreffende uw project. Daar doen we nimmer concessies in. De vakmensen van SIR voeren de werken uit met een groot veiligheidsbewustzijn. Voortdurende bijscholing en certificering van het team waarborgen de hoge graad van specialisatie en de veiligheid van de klant en de mensen van SIR. Een degelijke taak-/risico analyse is voor SIR een absolute prioriteit om een betrouwbare partner te kunnen zijn voor onze opdrachtgevers.

Vanzelfsprekend kennen en respecteren wij, in en rondom ons werk, de relevante regels en wetten op het gebied van de milieuzorg.

 

Leveranciers 

Voor SIR is het van cruciaal belang om een goede samenwerking te hebben met zijn leveranciers, o.a. ADCOS, Basf, Groutech, Resiplast en Thoro. Wij streven constant naar de meest effectieve en efficiënte inkoop waardoor SIR de kwaliteit kan waarborgen die van een gespecialiseerd bedrijf als SIR mag worden verwacht. Daarnaast verwachten wij van onze leveranciers aanvulling in onze kennis en technische bijstand als het projjectbelang hierom vraagt.

Certificering

De werkzaamheden van SIR worden uitgevoerd op basis van het veiligheidsbeheersysteem, dat voldoet aan de eisen gesteld binnen de VCA.

Dit betekent concreet dat wij als bedrijf ons vak verstaan, onze medewerkers over de juiste diploma’s beschikken en er met goede materialen en gereedschappen gewerkt wordt.

Kortom als u voor SIR kiest, kiest uw voor kwaliteit, in alle opzichten.

 

Onderaannemers

Voor grotere werken is het van groot belang te beschikken over een netwerk van capabele onderaannemers.

Met onze algemene voorwaarden van onderaanneming eraan ten grondslag acteren onze onderaannemers naar onze normen. Zij werken als een verlengstuk voor SIR en zorgen ervoor dat de kwaliteit van het werk gewaarborgd is.

 

Contact

Neem gerust contact met ons op voor vragen. Wij zijn op werkdagen telefonisch en per mail bereikbaar.

  • Vosveld 21
  • B-2110 Wijnegem
  • België
  • Telefoon B: +32 (0) 384 25 45
  • Telefoon NL: +31 (0) 850 65 52 65
  • Email: sir@sir.be